Sembelit ?

Memang kalau selalu sembelit, pinggang pun akan sakit sekali ke ? Air minum banyak dah, tapi tetap sembelit ? bawah perut pun asyik cramp je haihh ?

1 Balas

Sy xmkn ubat doc bagi..sembelit sangat..lepas sy makan obimin alhamdulillah kurang dah sembelit..khasiat obimin same je dgb ubat klinik bagi tu

4y ago

Mungkin sesuai dgn awak kot. Kalau sembelit tu, mmg akan rasa macam cramp senggugut tuu. Tapi tu laa makan 4 vitamin tu sembelit je laa. Takde loya2. Tengok laa kalau akan datang mcm mana 😅