sembelit berdarah ?

Saya dari kecik sampai laa dah kahwin ni. Asal kena sembelit je memang berdarah. Ni tengah mengandung anak pertama. Masih mengalami sembelit berdarah. Adakah normal? Sebab memang dari kecik asal kena sembelit je memang berdarah. Help me. Air dah berapa botol minum. Tetap sembelit

2 Balas

Dh brpa weeks?sma mcm sy.. tp sy start dr skolah mnengah.. now pregnant lg brtambah teruk..dr first trimester smpai akhir 2nd trimester kne sembelit brdarah..maybe effect iron tablet sama kot.. bila bgtau nurse,dy just suruh bnykkan mkn buah,sayur,mnum air.. tp sy tetap sma😂 now dh 33weeks.. brkurang sikit sembelitnya.. klo sis nk try, cuba la bnykkn mkn buah2 mcm betik ke.. mna tahu sesuai kan..

Hurm..sy try up status sis ea..hrp ada yg sudi mmbntu