Ingin tahu

Memang kalau Pregnant 6 bulan memang tak boleh scan ke? Nak juga tahu Jantina apa bingung juga?

6 Balas

Scan kt swasta sis.. sy selang 2 minggu scan start 6 bulan tu nk tgok jantina.. baby duk sorok. Last dia tunjuk masa nk masuk 33 minggu.. 36 minggu selamat bersalin.. betapa gigih nk tau jantina? nasib prepare baju unisex dpt baby boy, kalau beli baju girl hancuss. Tilam je colour pink sbb husband berkenan yg tu?

Saya pun nak scan gender kt swasta kalau xnmpk masa scan kk next week. Nak start beli brg dh sbb dh start sakit blkg & mudah letih.

3y ago

Betul tu sis. Nk beli utk boy ke girl kan. Hihi.

Boleh je scan, siapa kata tak boleh? Cuma kat KK jarang buat scan. Nak tau gender pergi scan kt klinik swasta.

saya scan mse 15w1d..saja scan sbb last scan mse 9w..trus dpt tahu jantina. ?

28 week da boleh tahu

Sy scan kt kk je