Keputihan

Macamana kita nak tahu keputihan kita tu teruk . Ada yang boleh bantu tak ? Ingin jugak tahu kan , sebab kalau mengandung memang akan ada keputihan .

2 Balas

Kalau tak normal tu bila warna lain, gatal dan berbau, saya pulak kalau letih atau jalan bnyak dia kluar smpai basah spender sbb kdg lupa pakai pantyliner. hee nasib tak gatal atau warna kuning/hijau. Cuma kuantiti banyak dri biasa

biasanya kalau gatal2, keputihan warna lain..tapi kdg bila doc ambil sampel bawah boleh jugak detect kuman gbs..kdg tak perasan pun ada keputihan..bila ambil sampel baru tau result gbs