Memyusu badan

Memang kalau menyusu badan ni cepat ngantuk ya dan mula umur baby berapa ya menyusu baring.

11 Balas

sy tak berani nyusu bring sbb mmg ngntok kalau nyusu . sy tkut sy tertidur tak perasan dia tersedak. nurse kk sy pun tak galakkan jgk . dia ckp time pntang mmg kita penat . jd sy penat mcmne pun . sy nyusu duduk . hahaha

7mo ago

Hebat sis, sy mmg tak tahan penat. Auto moody, nnt susu pun sendu je nk keluar. Sy tgk pd keadaan, klo larat sy ddk. Klo tak sy sy cuba posisi baring. Dulu sy mcm sis. Terlalu push diri sendiri. Pastu sy yg stress. Skrg sy cuba x push diri sngt. Tp sy aware pasal isu tersedak tu 😊