Menyusu Badan, Anda Kategori Yang Mana?

Tak semua ibu diberikan rezeki menyusu badan. Pilihan kedua adalah memberikan susu formula. Buat anda yang menyusu badan, sampai anak umur berapa anda berjaya beri? Ada tak yang berjaya sampai 2 tahun? Kalau ada cer komen sikit!

Menyusu Badan, Anda Kategori Yang Mana?
35 Balas

anak sulung mnyusu smpai dia umur 3 thn. anak kedua plak xsempat dpt diploma pn dia dh stop

ank 1st PHD ank 2nd PHD ank 3rd Diploma ank 4th InshaAllah rezeki smpai PHD

nak masuk 3 tahun masih blum stop . boleh share petua mcmana nk bentikan

2w ago

Sama skrg anak nk masuk 3 y pon msh xnk stop mnyusu ,skrg tgh mngdg ank kedua..🤦🏻‍♀️.. pening kple xtau nk lepskn mcm mne..

bru diploma, anak msuk 8bulan, insyaAllah nak sampai PHD 😁😁

(Master) ank sya berenti bru" ni jga umur 2thn 3bulan

Phd dah tapi mak dia suruh stop dia tak nak stop . Ada cara tak ?

2w ago

Letak asam jawa 🤭🫣😆

Dh 7 bln..still on going..ada cmpur susu mse di taska..

alhamdulillah phd

sempat 7 bulan,kekangan kerja.tak larat epmom😭

PHD , ckup2 24bulan dia stop sdri 🥰