Nak memyusu baby tapi ibu demam

Assalamualaikum n hi mommies. Saya nk tanya. Boleh tak ibu menyusu time demam. Baby menangis nk menyusu badan. Bagi susu formula x berapa nak mahu#firstbaby #pleasehelp #firstmom

3 Balas

saya pown dmm Hari 40-43 .... Hari 44 Bru reda dmm, Rasa kuat ckt. tp bab menyusu saya menyusu jgk seperti biasa.... alhamdulillah baby xda apa

W'salam. Boleh sis. Bersihkan tangan, hand sanitize, kalau ada flu atau batuk, pakai mask. Elakkan kiss baby buat sementara waktu. 🌷

bole je sis.... mmbe saya y kene covid pn bf je bby dye..mse myusu to mmg dye pkai ppe