Memyusu badan

Memang kalau menyusu badan ni cepat ngantuk ya dan mula umur baby berapa ya menyusu baring.

11 Balas

sy mmg dr hospital susu baring..tu bkn ank 1st la🤣🤣🤣🤣 anak 1st dlu susu duduk jgk sbb blm pandai....kena belajar posisi tu..kalau dah pandai boleh je nyusu smbil baring...

7mo ago

tak hebat...sbb ank pertama dlu duduk jugak ..ank seterusnya br da expert mnyusu smbil baring.....hehehehe...letih nyusu smbil duduk....😅😅