Memyusu badan

Memang kalau menyusu badan ni cepat ngantuk ya dan mula umur baby berapa ya menyusu baring.

11 Balas

kalau awak confident boleh menyusu baby sambil baring masa dr lepas baby lahir dh boleh. boleh refer posisi penyusuan ni if awak jenis yg cpt mengantuk better elakkan buat posisi berbaring risau tertindih baby sahaja

7mo ago

Masa menyusu je rasa ngantuk, lain2 takde pulak. Sy tanya sbb rasa cpt penat menyusu ddk nak2 mlm. Ingat nak tggu baby 3,4 bulan tp rasa mcm lama lagi 😅. Tq sis.