Assalamualaikum, saya pregnant 4 minggu

Memang awal2 ni pening kepala dan rasa macam nak pitam ya? Senggugut tu kejap ada kejap tkde dan saya sentiasa rasa nak berehat berbaring sbb badan rasa letih sangat.

10 Balas

sy mase bru tau preg tu rase bdn angin, kerap lapar, breast sakit n pedih ulu hati.. lps da 2,3 mggu xde da.. breast pn da xsakit.. normal ke?

hahahaha kita sama...rsa mls nk buat keje msak pun rsa mls...xlarat sgt rsa nk baring je spnjang msa...then cepat sgt rsa mngantuk😂😂

Wslm.. atas badan masing2.. mcm sy alahan muntah2 xde..tp breast sakit.. rase sengugut.. dan nk tido seharian.. ngtok je.. xleh penat..

Haah mmg awal ii mcm tu . Tahun lps time sy preggy ank sulung pun mcm tu . Rasa penat nk baringg jee mls nk buat pape😂😂

Mmng begitu la tu sis dlm 1st tri hehe bergantung dengan org kdang ada kadang x hehe smngt ❤️

Depends dgn body masing2. Sy awal2 preg badan on off mcm demam.

ye sis..awal² mmg mcm tu. bawak² berehat ye..jaga diri 🤗

ya normal sis

Normal