Adakah anda sempat meluangkan masa bersama dengan pasangan setiap hari?
Voice your Opinion
Ya
Tidak
Hanya kadang-kadang

6593 respon

23 Balas

Ya, selagi dapat sentiasa bersama ni akan habiskan masa setiap saat dgn suami. Lepas bersalin, rezeki suami dpt kerja tetap & terpaksa PJJ sementara tunggu stabil mula 1/6. Saya di kampung dgn anak, saya pun bekerja. Harap2 boleh rentas negeri lepasni dan kes covid makin menurun supaya kami ada masa lg untuk luang bersama anak.

Tak sempat walaupun ada jer masa. Suami Balik Dari kerja, mandi dan terus keluar lepak than makan and Tidor awal. Nk bercakap dng dia pun tak de masa.. Huhu

Suami sy baru sahaja kembali bekerja di Singapore. Insyaallah, harap dia dpt balik untuk sambut ke lahirkan kedua ni nanti.

ya..sentiasa..sb anak² semua dah besar..peluang berdua-duan dgn suami sentiasa ada🥰

Kdg2 sbb husb kje shift... Sy office hour... So kdg2 tu x sempat jumpa

Mencipta masa walau sedetik #TAPSupermoms #TAPactiveusers

Ye sebab kije ikut shift n bila ada kat umah dia tidur

Susah cari masa lah. Nak kerja nak jaga anak pun

Pjj..trpksa brdikari smua bnda 😭😭😭

Kami pjj.. Menahan rindu la jawabnya 😌