Adakah anda sempat meluangkan masa bersama dengan pasangan setiap hari?
Voice your Opinion
Ya
Tidak
Hanya kadang-kadang

6598 respon

23 Balas

Ya, selagi dapat sentiasa bersama ni akan habiskan masa setiap saat dgn suami. Lepas bersalin, rezeki suami dpt kerja tetap & terpaksa PJJ sementara tunggu stabil mula 1/6. Saya di kampung dgn anak, saya pun bekerja. Harap2 boleh rentas negeri lepasni dan kes covid makin menurun supaya kami ada masa lg untuk luang bersama anak.