Pernah tak anda terfikir yang anda akan melalui kehidupan sekarang?
Voice your Opinion
Ya, macam saya bayangkan
Tidak sama sekali
Lebih baik daripada saya bayangkan!

6225 respon

18 Balas

Saya tak pernah terbayang anak saya pergi tinggalkan saya dan kami kembali menjadi 4 orang. Si kakak dan abang pergi mana2 mesti dia akan sebut pasal adik dia." Amru dekat syurga." Sempena bulan Ramadhan akan tiba ni, mohon doakan segala. kesedihan kami diganti dengan kegembiraan yang tidak kami sangka2.

Jauh panggang dari api....tpi ttp bersyukur dgn sgala pemberian allah...kerana allah dah menetapkan yg terbaik untuk umat dia...

semoga Allah bagi rezeki saya , suami dan anak² duduk rumah sendiri. Dah tawar hati nak hidup menumpang

Xprcaya yg sda dah ada anak😭😍trlalu indah rncangan Tuhan😊 #TAPactiveusers

Agak berbeza. Tapi kita tak tahu what the future holds kan 😬

sungguh ajaib kehidupan sy ke depan nya nanti insyaAllah..💪

tak pernah trfikir, tp ok ja. just positif

Hahaha berangan je lebih 🙈🙉🙊

Tak sangka akhirnya tinggal di borneo

Alhamdulillah ❤️