Pernah tak anda stay up semata-mata untuk "Me-Time" walaupun tahu esok akan letih?

Voice your Opinion
Ya
Tidak

297 respon

6 Balas

Tidak. Malam untuk rehat. Jika terjaga pun untuk solat Isya' dan alas perut ; minum Vico cicah biskut serta masukkan pinggan mangkuk yg dibasuh ke dlm kabinet. Terjaga dek tertidur sama masa tidurkan anak.

baru jerr semalam..even though tahu yg hari nie (Sabtu) keje Smpai 4.30ptg,,tp smlm still layan drama She Was Pretty 😂.. smpai en.husby sound "klu ngantuk p laa tdo" 😂

Pernah, dulu. Sekarang pun ada buat tapi jarang, selalunya buat bila hari weekend. "me-time" dengan menonton movie atau drama malam hingga ke pagi buta.

Selalu, sbb time stay up tu la sy akn buat bnda yg sy suka.. Sy tngk drama dan movie kat netflix😅

selalu

🤔