air gula

mcmna nk elak kn sangkut kalau minum air gula.. minggu depan kene minum air gula tp risau result tak cantik..

1 Balas

Sis kena tahu juga klu sis ada kncing manis atau x smsa mngndung, .. sbb sngt bhya kpd ibu & ank dlm kndungan..

4y ago

ohh.. doktor suruh amek pn sb dh lebih 25thn.. ada ke tidak kencing manis tu sy pn tak tahu.. tp tula risau tetibe ada kencing manis je.. skrg tgh control makan sblm date kene minum air gula tu..