Siapa pengalaman? Keluar keputihan banyak or cikit .. mcm susu pekat.. juga lewat period ?

Mcmmana nak hilangkan keputihan?good makan Yogurt? Cut manis

3 Balas

Mkn yogurt pun boleh. Atau klu awak ada tiktok, boleh tgk akaun Doctor @amirah azlan. Dia ada buat video psl “sitz bath” yg sesuai utk vagina yg ada masalah mcm berbau, keputihan, kering.

sis leh ikhtiar ngn basuh miss v guna air sirih yg sdh dimasak..basuh msa air msih suam..minum air msk byk, cut gula & mknn berlemak..yup, bleh amalkan yogurt

jaga kebersihan miss v