Keputihan susu

Hai nak tanya, saya cd 21 and ada keluar keputihan susu. Tanda nak period or awal kehamilan?

9 Balas

Cd? Maksudnya belum ovulation ke macam mana? Kalau belum ovulation macam mana nak pregnant 😅 keputihan putih susu tu keputihan biasa sis. Kalau ovulation putih jernih macam ‘egg white’. Tanda2 pregnant dan period sama je. Macam saya sebelum period akan senggugut, sakit breast. Masa sebelum dapat tau pregnant pun senggugut dan sakit breast juga. Yang bezakan nak period atau pregnant, bila pregnant suhu badan saya sedikit tinggi. Suhu normal saya 36.6-36.9. Tapi masa awal2 pregnant suhu saya naik 37.2-37.6. Ingat demam. Sepapan panadol telan. Rupanya pregnant 😌

11mo ago

tahniahhhh... skrg dh minggu ke brape?

Saya 3hari kluar keputihan putih susu byk hari keempat stop kelima period tkde cramp tkde apa tibe meleleh je darah

pernah jgk kputihan susu byk sgt..rupanya tnda period je. bila tau pregnant xde plak keputihan tu

12mo ago

lama jgk tu sis..selagi xperiod mgkin ada hrapan lg tu sis..sy masa nak dekat2 due period tu kan..mcm ada balik lendir eggwhite cmpur kputihan..ingat subur balik ke apa.cek upt naik samar2😊

Sis mcmne skrg? Kputihan tu normal tak? Sy pun tgh alaminya skrg..

Sis dah test upt ke? Moga dipermudakan urusan 🤲🏻

12mo ago

Dah test upt. Alhamdulillah pregnant. Baru masuk 6 weeks 🥰

Sy selalu camni pastu period

sis mcmne..pregnant ke skrg

12mo ago

Alhamdulillah pregnant. Baru masuk 6 weeks 🥰

Nk period tu sis

sama ada itu la