kira tendangan baby

Mcmane ye nk kira tendangan baby cukup 10x dlm wktu yg ditetapkn? Sbb kdg² rsa baby tendang cuma xingt pukul brp sbb bt keje luar byk brgerak. Share sape² yg pernah alaminya. Terima kasih mummy semua?

1 Balas

Ade pernah baca blog..ade puan ni dy buat group wsep gn husband dy..baby kicks..tiap kali rasa baby kick tu, trus send wsep kat group tu..nnt bile nk cek up, salin kat buku balik...bilw guna wsep,kita tau masanya

5y ago

Hehe.okayy