susu breastfeed

Mcmane nk tambah kan susu bdn tolongggg!!

6 Balas

Hi Puan. Boleh cuba minum air rebusan herba daripada Madu batu, goji Berry, Kurma merah, buah longan ya. Masukkan semua bahan ni dengan air masak dan rebus selama dua jam (tambah air jika makin berkurang). Bila dah siap pekat puan boleh simpan didalam botol dan jadikan itu ibu Pati. Jika mahu minum, tuang sedikit dalam gelas fan campurkan air panas. Semoga perkongsian ini dapat membantu ☺️

Kerapkan menyusu. Boleh try milk booster mcm Horlicks, lobak putih, sawi

Air rebusan halba. Mnum stgah gelas.kejap je bngkak susu

MIEZADELLE LACTATION DRINK

sy mnum milk booster..

Makan supplement sis