22weeks boleh lagi tak tidur terlentang

Saya susah tidur mengiring... Tak selesa even ada bantal lebih bantal khas pun tetap tak jalan .. kena style terlentang juga . Saya ada terbaca kalau 20weeks ke atas dah tak selamat tdur terlentang takut baby still birth nauzubillah 😬 tapi susah nya nak tidur kalau tak terlentang.. #seriusnanya

2 Balas

saya pernah tanya misi, misi ckp ikut je nak tidur mcm mana pun, tapi taktau la, org kata tak bole. saya pun dlu mcm tuh, tapi letak bantal kt blkg ,so kira bila terlentang jadi mengiring sikit la. 😅 .

Sy tdur terlentang mcm duduk tu je. Sbb selesa dkt pinggang kaki sy tggikan. Lena tdur siap mimpi bercuti lg.