air ketuban

Mcmana nk tahu air ketuban bocor @ keluar.. Sebab kadang2 ada gak rasa mcm basah kat sluar dlm... 24 weeks

8 Balas

Cek kat klinik atau terus ke PAC hospital. Dia akan buat swab test. Kdg2 air ketuban bocor keluar kejap je lagi2 sebelum due atau awal kehamilan. Dikhuatiri nanti baby lemas atau jangkitan. Biasanya ikut oengalaman saya yg pernah PPROM 19wks, air basah tu akn basah kat bhgn belakang panty. Kdg2 xtembus seluar pun.tp panty je lembab