Cecair keluar

Saya nk tnya ibu2, dua hari ni sluar dlm saya selalu basah n tkde bau. kandungan baru 15w3d. mcm mna nk tahu tu air ketuban or bukan??

2 Balas

Myb sis ketuban leaking.. Air ktubn jernih dn tkda bau.. Blh brlku klau Kpthan berbau akan mngakibatkan jngktan kuman apabila tidak dberi rwatan dgn sgera.. Effct dy prg kt bby sbb ad jngktan kman ktban pcah.. Klah d bwah 5 blan bby tk dpt slmat klau jtuh bby .

sy pun cmtu skrg ni..keputihan ade, tp sluar dalam basah mcm kne air...asyik lupa nk tny doktor..haihh

5y ago

keputihan berbau kene bgtau doktor sis...tkut ade kuman...