air ketuban

Mcmana nk tahu air ketuban bocor @ keluar.. Sebab kadang2 ada gak rasa mcm basah kat sluar dlm... 24 weeks

8 Balas

Air ketumban dia akan keluar non stop, pengalaman saya anak first time tidur dia akan meletup mcm belon, dan bila bangun je dia akan trus mengalir. Sbb air ketumban ni kita tk bole kawal dia mcm air kencing, air kencing boleh lg ditahan kalau tgh sesak. Tpi air ketumban akan trus mengalir deras