Topup susu fm bl nk naik kerja..

Da tujuh jenis susu fm try ank still jgk xnk mnun.. Just nk susu bdn je.. Bl dret ade je.. Bl pam kdng dpt dlm 2oz je tu pn lm nk tgu.. Smpai rs mls da nk pam just bg dret je ag sng.. Tp tu la bter bnti krja or trs kn kj..

1 Balas

Biasa nya smasa bby ada sgn kita mmg jumlah d pump tu sedikit, rsa mcm x cukup.. Tp xpa, kumpul pelan2.. Nnt bila dh naik kerja, ank xda d sisi, amaunt kita dpt msa pump tu akn btmbh.. Prcyalah 😊 sbb sy sndiri mngalami ni msa nk masuk kerja dulu.. Alhamdulillah, sy tetap trus kn pump wktu tmpt kerja, and direct feeding msa dkt rumah.. Ank dah 1 tahun 11 bulan.. Rsa sedih pula nk wean off nanti hehe