Bsp Pagi Tinggi ?

Mcm2 cara try, mkn nasi naik jugak, ratah lauk pun naik, kali ke3 naik jugak tu pun try mkn roti wholemeal 2 keping ja ??? Nk mkn ap lgi ni ??????

17 Balas

Minum air kosong je sis atau minum air limau kasturi tanpa gula Sya pun Skrang ada BSP juga..hope membantu la☺️☺️

4y ago

sama dgn sy. .amalkn minum air limau kasturi tnpa gulaa. bacaan cntik je pagii tu. .

Kalau cmtu stop makan awl. Ptg tu dh stop makan sugar. Just air kosong or lemon panas shj tanpa gula

Makan sup" jak sis sma mie hun .. Jngan letak kicap .. Bole menahan perut lapar ..😊😊

Malam sebelum buat bsp sis stop makan pukul berapa. Better stop sebelum kul 8pm, result ok

Mkn nasi sikit dgn ikan atau ayam + sayur + air kosong.. kna mkn last sblm kul 8.30mlm.

Terlalu lma tahan Lapar pun naik juga, las makan Pukul 6pon same..

Makan bubur sis