BSP kali pertama

Nak share pada semua yang gdm .. 1ST BSP .. Pukul 8 pagi - 5.1 Sarapan : Roti wholemeal dan air kosong Pukul 12 tghri - 4.1 Lunch : Nasi (1 senduk) + Ikan singgang Pukul 5 ptg - 4.7 Mkn ptg : Ayam gunting beberapa keping Pukul 9 mlm - 4.7 Overall okay tak lebih 5.3 😁

1 Balas

dah ok sgt ni. yg penting pagi pre breakfast jgn 5.3,lepas tu yg lain jgn lebih dr 6.7. jaga makan ya,biar gdm on dc ja. jd boleh bersalin selewat-lewatnya 40w

12mo ago

maksud sy mcm tu la. jgn sampai 5.3mmol utk pre bfast,sbb bacaan dah borderline tu. sy dulu bsp pertama kali pre breakfast 5.5,tp doc bagi peluang bsp 2 minggu kemudian utk tentukan sama ada sy gdm on dc atau on ubat. sy pun try diet strict. Alhamdulillah dpt la 5.1. tu pun nurse ckp kalau boleh turunkan lg. tp doc bagitau masa review dah ok