tertinggal ubat zincoper

mcm mne ye sy lupa bawa ubat zincoper msa balik kpg. kira 2 malam xmkn 😢😅.

1 Balas

jika Pn berada di Kg lama lagi, elok lah jumpa KK berdekatan untuk dapatkan stok baru ataupun beli di farmasi. Jika Pn dah pulang ke rumah, takpe. teruskan makan ubat seperti biasa, jangan tambah dos sebab dah tertinggal 2 hari. Pn jaga makan dan minum ya. Tiada masalah, cuma lepasni sentiasa bawa atau letak dalam beg dan beringat.