Nak tnya ada tak yang makan ni time pregnnt?? Dan tak mkan ubat klinik mcm zincoper tu

Zincofer#seriusnanya

Nak tnya ada tak yang makan ni time pregnnt?? Dan tak mkan ubat klinik mcm zincoper tu
5 Balas

Sy x percaya suplement dan sejenis takut ubat. Tp sy mkn je zincofer yg kk bg. Alhamdulillah so far xde gdm, hb cantik tanpa suplement mcm2

Dua2 suppliment ni xde iron. klu hb sis low better mkn suppliment utk iron. penting supaya baby dpt zat/oksigen dari sel darah merah sis

sye makan dedua ni. ubat klinik makan jgk. sbb oste ni utk calcium je xde vit b utk tumbesaran baby. better awk mkn jgk zincofer tu

11mo ago

oste mkn sblm tido. vit c mkn pg skali dgn iron 30 min sblm mkn . vit b & acid folic lepas mkn

saya makan ni dngn obimin. saya x mkn zincofer. klu mkn muntah teruk.

saya rasa sebaiknya makan ubat yang klinik bagi saja