xthu mcm mne nk hilangkn

mcm mne nk hilangkan benda ni

xthu mcm mne nk hilangkn
2 Balas

cuba cari sabun antiseptik utk radang kulit.. brand QV.. utk bayi kanak2 ke amik yg ade lambang itik.. anak sy kene try beli tu pakai sehari bangun esok nye dah xde.. ade jual kat watson.. mmg xde bau sebab sabun ade bau biasa nya x ssuai sgt ngn kulit bayi bleh buat pedih bila guna kat kulit tengah sakit cmni.. sabun ni disuggestkan oleh pakar kulit hosp selayang.

sapu krim dn mkn ubat..kt klinik pakar kulit ataupun farmasi ada jual..gatal yg teramat..