baby lapar

Mcm mne nk bgi baby kenyang?.baby sye sentiasa lapa..skrang BF + susu fomula (S26).bole bgi pandangan mcm mne nk bgi baby kenyang???

2 Balas

Ade sign kerap menanges n x naek berat badan ke? Kalau xde means, da cukup. Anak sy fully bf, mmg kalau menyusu x pernah lepas sdiri, sy ingat die x kenyang tp rupanya die suka kemam buat mcm puting smpai ttido. Sudah nye smpai skarang kalau nak tido mesti cari puting mak nye.