Kencing kotor

Mcm mne nak tahu ade kencing kotor ke tidak lepas dpt result dri makmal? Berapa tahap normal?

1 Balas

klau result urine yg dr makmal kk, klau protein & leucocytes ade mention traced, tu mgkin ade kencing kotor. klau gi check urine kt swasta (rm14 skli buat), result protein dan leucocytes dia bg nilai skli. klau nilai protein terlalu tggi, mmg ade kencing kotor. bacaan protein normal utk ibu preggy kena bawah 300 mg (milligram)

2y ago

singkatan bg PRO tu kah? result sy positive negative 15mg mcm tu..nurse kate kencing kotor