Wad yg selesa

Mcm mna ye kita yg xda GL ni nk pilih wad kt GH. Terkilan haritu dpt bilik sempit.. 😔

1 Balas

Awk bersalin hosp mana? Sy bersalin slyg. Nurse mmg tanya nak wad kelas 2 atau 3. Sy pilih 2 sbb nak cepat dapat katil. Tak tahan sangat tahan contraction satu malam sbb wad semua penuh. Tapi kelas 2 mahal sikit.

4y ago

Ooo mungkin sbb wad tak penuh kot, so dia masukkan je mana2 yg kosong. Nnti nak bersalin try tanya dulu ye.