Class 2 hospital kerajaan

Assalamualaikum, nk tye ade x yg kt dlm ni ade pengalaman nk bersalin msuk wad class 2 hospital kerajaan..?jauh beza ke bill utk wad ni dgn wad biase..?

2 Balas

Kalau tempat sy jauh beza la kot huhu. Wad kelas 3 ada 9 katil and guna kipas. Kelas 2 ada 3 katil je and aircond. Toilet dekat, suami nak melawat pon selesa ada privacy

1y ago

Alamak tak sure sbb sy pakai gl

Tak jauh beza. Tapi klu warded biasanya ikut mana yg kosong. Kecuali klu ada GL, akan diutamakan.

1y ago

Klu bsalin kerajaan, tak cover. Hanya GL sahaja boleh guna. Sila rujuk T&C insurans yg awk pkai ya