Bersalin hospital kerajaan

siapa pernah lepas bersalin minta untuk duduk wad kelas 1, atau kelas 2? bayar guna gl suami boleh ke? sy rasa mcm serik nk dduk wad kelas 3,sbb baru2 ni masuk wad sbb reduce fetal movement, ya ampun penuh nya wad kelas 3 sampai takde katil utk pesakit.

1 Balas

Boleh tp wad kelas 1 amatlah penuh kalau di JB. Dtg bawa GL pun kena tolak kelas 3 juga based on pengalaman staff2 saya yg bersalin guna GL. Atau kalau pangkat suami awak betul2 tinggi baru dpt kut

9mo ago

Ya awak. Doa baik2 harap kosong 😂 Padahal sebelum pkp okay je dulu. Skrg entah mengapa ashik penuh je alasan