nk berisi

Mcm mna nk tambah berat badan..?baby kedua sy bru usia sebulan..air susu sy bnyk jgk tp nak bagi baby sy susu tepung ..campur2 susu..

2 Balas

Kalau susu badan banyak elok fokuskn pada susu badan sahaja dulu. Tak apa baby tak berisi yang penting dia sihat. Susu ibu banyak sangaatt khasiat.

5y ago

Ya sis..sy akan cuba🙏

Knp nak bagi susu formula kalu dah banyak susu badan?

5y ago

Once u dah jadi momy2 ni, kene bekorban sikit laa.. perhaps kene tukar rutin awak yg tak suka makan sgt tu.. sebb susu badan adalah susu yg terbaik utk baby.. baby pun sihat insyallah.. just bear in mind, buat kerana Allah.. mesti Allah akan mudahkan keinginan awk nk naik kan berat badan tu..