susu tepung untuk tambah berat bby..

hye mommy2 .. nk tnya susu ape bagus untuk tambah berat bby ye .. bby sy naik 4gram je .. skrg dia minum dupro ..

2 Balas

sepupu sy ank lahir 1.9kg. minum susu NAN naik sikit je jadi 2.4kg dlm msa 2 minggu. tukar s26 terus naik jd 4kg dlm sminggu. tp bergantung pada penerimaan baby jugak susu ni. kne try and error

2y ago

s26 gold ke biasa?

susu ni banyak ikutkan lain budak lain badannya ada yg sesuai ada yg tak.dupro dutchbby s26 nan similac lactogen dan byk lagi😁..kena try and error