?

mcm mna nak bg ada susu badan,bg banyak... ciannn bby, x cukup susu

2 Balas

mindset mmg penting..sentiasa ckp pada mindset aku ada susu yg cukup tuk ankku..kena rajin bf baby..klo baby dah kenyang or xnk bf, kena kerap pump susu..ikut jam yg konsisten. mula2 pump mmg sikit jer..lama2 kita kerap konsisten pump, susu akan jadi byk..mcm sy dulu . alhamdulillah, kat 2 tahun bf anak..smpai peti frozen pon penuh dgn susu..arwah pak mertua dtg umah bukak peti frozen terkejut tgk penuh susu jer😂

Mind set tu jgn kata xckup susu @ xade susu..Nty signal kt otak akan kata xade susu tu jdi breast xade..Prcye oda Allah susu ibu cukup..Sis tgk klu bby merengek bkn salah stunya xckup susu mngkin sb lain sakit eerut k nk mmbuang ke atau nk main..anak umur braa tu?sis kerap df n pam bila xbersma anak..