35W5D

Mcm mana ye klau mcm ni normal ke sbb bru blik hsptal 2 hri lpas, Sbb d bgi injec matangkan paru2 baby, sblom ni lendir putih je dgn drah skit, kali ni kluar ni pulak. normal ke? sbb baby bru 35w5d tpi doc ckp klau ade apa2 g balik hsptal blik, tpi pndpat awk sume mcm mane ya?? yg pernah alami ni?

9 Balas

Keluar darah banyak ke sikit..kl sikit tu jalan mmg lambat buka..saya dulu 5 hari baru bersalin..tp tu pun kena induce..kalau tak lagi lambat..check 3cm..tapi sbb first baby mmg lambat jalan nak buka Anak kedua air ketuban pecah..yg ni mmg cepat jalan terbuka..sampai2 hospital dah 6 cm

Sis jgn tggu air ketuban pecah sdri ye br nk g spital....sis dah kena enjet dexa...n kandungan pon lg brapa hari dah 36w...kalau bsalin pon bby xbyk masalah sis....klau rasa was2 trs ke hospital

Bhyaa sis. Rsau bb dlm lemah jaa. Sblm ni sy mcm tulaa. Trn tnda tu prgi check , jntg ank lmh. Kena oprt otspot

Jgn tunggu ketuban pcah.. Sy bru brsalin 25/ 1/20 smpai 9cm pn x pecah ktuban, last2 nurse yg pecahkan..

Pergi hosp. Sy keluar lendir darah, pergi hosp jalan dah bukak 3cm. Esoknya bersalin

4y ago

Nk tggu smpai air ketuban pecah.. sbb mseh blom 36 weeks

Pergi hospital dear, i dulu kelur darah n tak sakit. Tau2 dah buka 3 cm

4y ago

Klau pertmah ada tak melahirkn 38 week

Better cpt ke hospital la sis...tkut ada pape trjdi x elok..

Kali ni keluar apa? X abis tanya tu..

4y ago

Oh. Normal.. Lps check bukaan mmg akan disusuli pendarahan..

mcm ni