Blood

mcm mana klau ada lendir darah mcm ni? normal ke sbb sya bru je blik hspital 2 hri lpas dan msa kat hspital hritu doc bagi injec matangkan paru2 baby dan bukaan sya bru 1cm dan boleh blik ke rumh, tpi dlm brapa hri ni lendir putih je dgn drah, and kli ni lendir ni je keluar. risau pulak sbb kndungan 35w5d ade spe mcm sya or tahu? apa nk buat ke??

Blood
9 Balas

Klu dh ada bukaan tu..better sis g hsptl asap..nk2 klu dh bleeding mcmtu sis.. tkut nti bila dh ada bukaan bia2kn nti ada effection pula..mg d pmudahkn segalanya..aamiin

Gi hospital cepat sis,sbb saya time tunggu contra tu darah mcmtu keluar.tu tunggu masa je better pegilah tk pagi nti atau esok kotlah.tgk org jugak

Sya checkin 35w 6days, esok 36w bby dh keluar. Tkada tanda apa2 langsung thu2 dh 1cm je. Sbaik nya pergi jgn lambat2 kan

pergi hospital sis..tkot salah 1 tnda bersalin tu...pape pon semoga dipermudhkn urusan..aamiin

Terus saja ke hospital ya mama jangan lambat2 bahaya

Go to hospital sis. Solutionnya di sana

pergi hosp cepat2 sis

Check di hospital

G la hosptl.....