berat badan naik 3rd trimester

mcm mana nk jaga makan eh lg2 dh hujung2 pregnant ni? Ni doc & nurse dh bising dlm masa 2minggu berat naik 1.5kg haha xtahu nk gelak/sedih 🤣 yelah musim raya kan mmg asyik mkn jelah. Ni dh kali ke 3 minum air gula.. bacaan air gula ok tpi berat badan x ok hmm

1 Balas

Haritu sy naik 1.7kg dlm 2w. Dktr cuma on observation urine saja. Sbb sblm naik berat baru je minum air gula, result normal.

2y ago

Tu la psl. 2x minum pn dh siksa. Moga sis dilapangkan urusan ye.