Hy momy n bakal momy ada x yg alami mslh berat badan xnaik😅 dh 3bln tpi berat xsmpai 40kg 😂

Hy momy n bakal momy ada x yg alami mslh berat badan xnaik😅 dh 3bln tpi berat xsmpai 40kg 😂 nk mkn berlebihn takut ada pnyakit lain 😑 slmat checkup nurse xbising sbb hb elok 🤣 susu apa yg ok utk naik berat badan bab susu ni kurang ckit klau susu cklat mybe boleh tlan 😁#firstbaby #ingintahu #bantusharing

1 Balas

Yg penting berat, size baby n baby sihat je. 3bulan baru lagi rasanya.

3y ago

Sy pun jenis kurus susah nak naik, perut kecik je time pregnant. Tapi lepas 5 bulan kena naik 0.5kg satu minggu. Ada tulis kat belakang buku pink.