excited

mcm mana nak tahu baby gerak. baby kick rasa mcm mana?dgn kalau mcm kita tido tu mengiring ke kiri rasa keras tu kenapa? kalau dulu ngiring kanan sekarang ngiring kiri. maaf 1st time? confused pun ada. ni ke org pangil krem? bby dh 20weeks 3days ?

2 Balas

Rasa dia macam kita tengah duduk diam diam lepastu tiba tiba tersentak kat perut haha macam kena jentik dari dalam, itu baby kick.. Tapi untuk awal awal baby gerak lembut je dia tak terus kick, rasa macam geli geli dalam perut haha seronok... Tido ngiring tu tak sure pulak tapi saya pun sama haha cuma sekarang kalau ngiring kiri baby macam senyap je, pusing kanan kemain dia ajak main memalam

Mcm sye mse mula2 msuk 19w da rasa baby denyut2 satu tempat. On off. Mcm sedu pun ade dia tak terus tendang. Bila da 21w ke atas slow2 dpt rasa baby mcm gerak halus tpi kerap. Mula2 bila rse tu mmg terkejut + excited 🤭😂 skarang da nk msuk 29w baby lagi aktif nak2 waktu mlm. Tido la mengiring kiri ke kanan ke mmg x selesa 😅 senget2 perut dibuatnya