24weeks2days

Haii mommies . Nak tanya la , kenapa kalau saya baring ngiring ke kanan kan , rasa macam berat sangat . Lepastu nak bernafas pun payah . Baby nya ke kanan ke ? 😅 Bila pusing ngiring kiri elok je , okey je , kira selesa la nak tido #firstbaby

1 Balas

baby ikut kmana kiter berbaring.. klu kiri..kiri lh dia...kanan lh dia.. tp...bby on akn main pusing²...sbb msih ade bnyak ruang... sye pn kdang mcmtu...klu lme sngt baring 1 sisi.. nt bila terlentang.. akn jd buncit sebelah...yg sebelah leper . gosok²...bru bergerak semula ketgah