selamat ke takk

nak tanya sy perasan baby sy ni suka dok belah kanan perut, mak nye ni pun lg selesa ngiring kanan instead of kiri jugak, so bila jd mcmtu, sy ngiring kanan kang, rasa dy gerak2 jugak bawah kanan niii smpai terjojol perut, sbb dy rasa tersepit ke apa eh? ke better kita ngiring opposite dr tmpat dy lepak tu? contoh mcm klu dy dok kanan, sy ngiring kiri, paham takk haha risau pulak sbb rsa mcm dy tersepit pulak, ke mmg mcmtu? btw sy 32w so mmg lg terasa la kalo dy gerak2 tu

2 Balas

hihi..Sama awk...sy pun suka n selesa tidur mengiring sblh kanan ..tp skrg tkboleh sbb baby duk tolak2 smpi Rasa senak pinggang ..pastu risau terpatah ke apa😅.. terasa dia tolak2 Tu smpi ke tilam...tidur mengiring sblh Kiri pula tkselesa..last2 trpaksa tidur terlentang tp sengetkan ckit badan dgn support bantal pregnant kt bawah pinggang...

6mo ago

hihi.. sy skrg dh 36w..masuk je 36w mmg Rasa lain sgt222...Rasa berat perut bila nk pusing ke Kiri ke kanan😅Haritu masa scan 34w5d baby 2.5kg...

xde masalah pn kiri atau kanan jnji mak nya selesa. anak tak apa sbb dia dlm perut duduk dlm air ketuban xde effect apa

6mo ago

ouh ye ehh, ok gituu, nak ngiring pun takut2 kalau dh rsa gitu haha