Sedawa lepas menyusu

Mcm mana nak sedawakan baby lepas menyusu ye? Anak sy kadang sedawa kadang tak.. risau tiap kali lepas bagi susu sy akan jadi takut sbb takut dia tersedak.. sy sampai nangis nak bagi dia sedawa.. ada tips tak ye? Baby baru 10 hari and ni anak 1st so sy kurang pengalaman

4 Balas

Sama lah baby saya. Baby sekarang masuk 2minggu. Baru burp 2kali kot, risau jugak takut apa2. Dia kurang jugak muntah susu (jeluak susu) Tapi tengok dia tidur ok jee

Da tepuk x sendawa x pew..mengiringkan je baby n rajin2 pantau..no worries mommy²

Kalau tak sendawa mengiringkan baby masa tidur

susu badan tak sendawa pun takpe sis