malam2 x lalu nak makan

mcm mana nak bagi ada selera makan ye..saya malam2 je x de selera nak makan..dah seminggu lebih malam2 je makan buah2 lps tu nak tido saya minum susu.. 9w pregnant

malam2 x lalu nak makan
7 Balas

Sya dr awl preggy mmg ada selera,kcuali time mual2 dan pening baru tak dpt mkn..mkn pun skadar alas perut,tpi tu pun kdg terkeluar balik..alahan sya tak la teruk sngt msa awl2 tu..skrg dah 14 minggu ++ makin berselera nk mkn..sblum beli susu dulu,tengah mlm pun sya mkn...skrg sya mnum susu sblum tdur,tak suda mkn tengah mlm..

Saya awal preggy lalu mkn lg bila msk bln ke3 n smp skrg dh 8bln selera mkn berkurang..plik plk pregnant kali ni. Mkn ckit2 tp kerap. Nadi xlalu asik mkn buah2 masam dan sayur @ mskn masin2 jer..alhamdulillah boleh puasa dh 16hari. 2hari tinggal sbb kne mogtt

Mkn je ape yg kne dgn tekak.. awal2 mmg cmtu..nnt dh msuk 4bulan slera brtmbh..hehe.. sy dlu smpai 4bulan blh mkn buah,roti,biskut,susu je..nasi xleh lgsung..lps 4bulan slera tu slow2 dtg

Sy pagi2 mmg xada selera. Teman je suami sahur xmkn pun. Kalau mkn sesuap dua mesti keluar balik. Ptg2 baru dpt lalu sikit nak mkn. Rasa lapar tp xselera nak mkn xtau nak mkn apa.

Sama la..sy dh 15w pn xde selera nk makan. Sy bykkn makan buah je.

Buah memang bagus untuk pregnant mommies! Take care sis!

🤤😋