tak selera makan

hai mommies nak tnya sya pregnant dah 10 minggu dan saya makin tak selera makan adakah normal? kadang2 makan tu sikit je dan kkdg2 ada jugak skip makan pagi and tgh hari.. malam baru rasa nak makan.. bahaya ke kalau utk baby dalm kandungan? apa yang boleh saya buat utk tambah selera sbb dah cuba makan benda masam pon x jalan jugak?? saya pregnant anak first so x de pengalaman

1 Balas

Alahan ke sis?trimester pertama mungkin alahan..semoga baik2 aje sis..😊