cium pipi

Mcm mana nak advise org yg lg tua / mak ayah / mak mentua bapa mentua, utk x cium pipi baby anda? Geram je ni duk perati dari jauh.......

33 Balas

sorok pipi anak tuu sis, jangan bawak keluar😅 family kott lain laa orang luar, semoga sis berfikiran lebih terbuka dan positif yee. in shaa Allah.

xslh tu sis diorg nk cium..de cra dy. .kcik ati diorg klu dgr nnt...mlainkn org lua yg dtg btandg je sy mmg xbg...sbb msih bby..

sis ddk ja dlm bilik jgn kluar lau x keperluan.. lau Mandi atau p tndas kunci bilik tu.. sy Bgtu LA dlu tggl dgn mertua kan susah hidup 😂

biasa drg akn faham sendiri bila ada y sakit..klw cht,x kesah drg nak cium..senang hati bila cucu d beri perhatian..

Nak cium cucu pun xleh ke. Kalau xnak bagi cium jangan bagi jumpa dorg. Biar dorang plak geram dengan kita

pkp ni elokla dok umah aje.. xyah jmpa sesapa.. only mommy,daddy n baby in d house 🥳🥳🥳

simpan jela ank tu....susa sgt.....biase org tua ni dy akn phm sndri....klau dy sakit dy xkn dekat dgn baby.....

4y ago

x jugakk.. ade je org2 tua buat2 xtau dia tu sakit, still insist nak cium baby

Kalau family boleh je bg cium jangan bg orang luar cium kalau baby kecik lagi ☺️

Halah3. Cium pipi cucu pun salah. Janji bukan lepas merokok dah la.

advice sikap u dlu, baru mintak advice org

4y ago

nk kawen brp kali tu u? rsanya dah sah bini org da ni