tolng bantu saya..kesian dia saya tgk...makan smua okey je...bila cium dia akan nagis

Asslmualaikum...nk tnya kalau pipi baby bengkak seblah dlm mulut....kena jumpa doktr sgera ke.....??sbb sya bru dapt tahu bila sya cium pipi dia...dia akan nagis... umur 9bulan...baby sulung

1 Balas

Wasalam. Kesiannya. Better bawa jumpa doktor. Kesian pula takut dia sakit nak mkn

5y ago

Dia dah ada gigi dua batang kat bawah...yg atas bru nak kluar