LENDIR & DARAH COKLAT MASA OVULASI BAHAYA ATAU TDK??

Assalamualaikum, maaf kalau Gamba kotor skit. sy nk tnya dkt ibu2 yg pernah ad experience yg sama dgn sya. 2 bulan ni di hri ovulation ad discharge coklat + lendir mcm dlm gambar pula ad rasa cramp2 perut kiri kanan dlm 2 hri mcm tu. Bulan kmrin sya test opk ad 1 hri peak. Pas tu esok kluar lendir coklat mcm gmbar no 2. Bulan ni test opk tk d peak 😢 tpi pagi td kluar lendir coklat mcm gmbar 1. Sya ad appointment dgn doc pakar tpi lama nk tunggu smpai October nti. Sp2 yg ad experience mcm ni dan dh jumpa doc pakar boleh sharing dkt sini ap kt doc pakar. Please help 🙏🏻 TTC 2 tahun.

LENDIR & DARAH COKLAT MASA OVULASI BAHAYA ATAU TDK??
1 Balas

sy dulu cm sis. kuar darah mix lendir coklat (more to nampak darah). org kata x normal. sy terus gi hosp. sis kena gi klinik/hosp. kalau nak tunggu next appointment sis lama lagi. semoga dipermudahkan urusan sis.

9mo ago

x ok. sis jgn panik pula. semoga xde apa2 ok.